ΠΕΡΙ ΤΟΥ BLOG

Το blog αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του Παιδικού Χωριού και σκοπό έχει να βοηθήσει -όσο είναι δυνατόν- υλικά και πνευματικά τα παιδιά που διαμένουν στους χώρους του, προβάλοντας το θεάρεστο έργο που γίνεται.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο εξής mail:

"...Όταν μένω μόνος μαζί σου Κύριε, μακριά απ'της γης τα σκοτάδια..."

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε γι ακόμη μία χρονιά η καλοκαιρινή γιορτή του Λυρείου με αφορμή το κλέισιμο της σχολικής αλλά και Κατηχητικής χρονιάς.


Τα παιδιά με την συνοδεία του καθηγητή, κου Ανάργυρου Νταλαρή και των εκλεκτών μουσικών που τον πλαισίωσαν, τραγούδησαν 5 τραγούδια της θάλασσας. Τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς αλλά και έπαιξαν μελωδίες με πολλά διαφορετικά μουσικά όργανα.


Στο Β' μέρος φάνηκε το υποκριτικό ταλέντο των παιδιών καθώς παρουσίασαν το θεατρικό έργο "Ο κύκλος της ζωής ενός ανθρώπου"... Τα παιδιά τραγούδησαν και προβλήθηκαν βίντεο από την περσινή γιορτή, από την φετινή κατηχητική χρονιά αλλά και βίντεο από την προσφορά των μοναζουσών.


Είθε ο Θεός να μας χαρίζει δύναμη και του χρόνου να είμαστε πάλι εκεί και να σιγοψιθυρίζουμε ήχους και μελωδίες  που θα ηχούν σαν προσευχές στο όνομα Του.



0 Responses

Αφήστε το μήνυμά σας...