ΠΕΡΙ ΤΟΥ BLOG

Το blog αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του Παιδικού Χωριού και σκοπό έχει να βοηθήσει -όσο είναι δυνατόν- υλικά και πνευματικά τα παιδιά που διαμένουν στους χώρους του, προβάλοντας το θεάρεστο έργο που γίνεται.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο εξής mail:

Το κουκλοθέατρο Καραμπόλα στο Λύρειο


Στις 4 Μαρτίου 2012 ήρθε κοντά μας το κουκλοθέατρο "Καραμπόλα" το οποίο και μας παρουσίασε το θαυμάσιο έργο με τίτλο: "Ο Ήλιος και ο Ποντικός" το οποίο προσέφερε γέλιο και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Ευχαριστούμε πολύ την Φαίη, την Αγγελική και τον Γιάννη που το οργάνωσαν τόσο καλά! 
Σας προτείνουμε να μην το χάσετε!

Το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα παρουσιάζει: Ο  ΗΛΙΟΣ  ΚΑΙ  Ο  ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Ο ποντικός Μπομπόνης ζει σ' ένα παλιό κάστρο μαζί με 3.000 ποντίκια. Ο Μπομπόνης θέλει να παντρέψει την κόρη του αλλά δεν θέλει να τη δώσει σε ποντικό! Θέλει να κάνει γαμπρό του τον πιο δυνατό που υπάρχει στον κόσμο, έτσι το όνειρό του είναι να δει την μικρή του ποντικίνα παντρεμένη με τον Ήλιο. Ο Ήλιος όμως του λέει πως πιο δυνατός απ' αυτόν είναι το σύννεφο. Έτσι ο ποντικός κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και στο τέλος βρίσκει τον πιο δυνατό μπροστά του.
 Μια παράσταση με χειροποίητες κούκλες, επιτραπέζιες και μαρότες,  βασισμένη σ' ένα λαϊκό παραμύθι όπου οι ήρωες ψάχνοντας τη δύναμη τόσο μακριά απ 'αυτούς στο τέλος ανακαλύπτουν πως η δύναμη βρίσκεται μέσα τους.

Διασκευή, κατασκευή κούκλας: Φαίη Ρεϊζίδου
Κουκλοπαίζουν: Φαίη Ρεϊζίδου, Αγγελική Βλασοπούλου





Μπορείτε να το επισκεφθείτε κάθε  Κυριακή  στις 17:00 από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Απριλίου Θέατρο Κέλυφος, Αμφικτύωνος 17, Θησείο  (πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου).
Τηλ. 2103410820,  6936634631
Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ
0 Responses

Αφήστε το μήνυμά σας...